Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Most jelenleg a szomszédaink...

Most jelenleg a szomszédaink halai vannak nálunk (guppik) és annyira hülyék, hogy egy nagy követ tettek az akvárium aljába, és most vettük észre hogy egy lány hal a kő alatt pusztult el! mivel tudnánk úgy lemosni hogy teljesen jó illatú legyen?

Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 10:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Honnan tudom hogy lány?? Talán onnan hogy fekete a hasa vagyis elleni fog!
2022. aug. 12. 12:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon lényeges infó volt, hogy a döglött hal elleni fog...
2022. aug. 12. 12:15
 13/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán miért kell rögtön felkapni a vizet?? Igen, pontosan! Valószínűleg amikor a férfi áthozta őket (amúgy nem is értenek a halakhoz) a nagy követ rá engedte és azért pusztult el! Azt mondta 9en vannak és 8an lettek!
2022. aug. 12. 12:17
 14/22 anonim ***** válasza:
55%

Elleni? A guppi?

Te csak troll vagy ugye?

2022. aug. 12. 12:17
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Jaja, hisz az akváriumot csak úgy pakolássza az ember, és nem nézi hova ereszi a külön hurcolt nagy követ...
2022. aug. 12. 12:19
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
És a hal természetesen megvárja hogy rárakják, a halak már csak ilyenek.
2022. aug. 12. 12:20
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

Kérdezi lásd be hogy nem stimmel sok minden a sztoridban... Nulla a tudásod a halakkal kapcsolatban. Félek, másban is.

Ne egesd magad tovább.

2022. aug. 12. 12:32
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

Én nem értem, hogy itt most mi ez a nagy hitetlenkedés, a halak buta állatok, simán lehet, hogy tényleg véletlenül rátették a követ, a guppiknák vizuálisan jól elkülöníthető a hím és a nőstény, szóval a posztoló jól mondhatja, hogy nőstény, és a guppik elevenszülők, tehát akár ellhetett is volna hamarosan ha nem hal meg.

A kérdés tényleg az hogy miért kellene a kőnek illatosnak lennie, mi a célod vele posztoló?

2022. aug. 12. 13:28
 19/22 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Jó, akkor rakjuk össze. Ha valahol nem stimmel a sztori akkor javíts ki: a szomszédod elment valahova (gondolom én hosszabb időre, vagy véglegesen nálatok marad?) s addig nálatok van az akvárium vagyis át lett pakolva hozzátok. 9 guppi volt de mikor visszapakolta a követ/ köveket akkor odanyomott egyet.

Hát eleve ezzel a költöztetési módszerrel vannak bajok, nem tudom hogy képzelhette. Na meg nem figyelt mikor pakolászott benne ha már a halakat benne hagyta? Van egy olyan sejtésem ,hogy valami elég kicsi akvárium lehet amiből csak kivették a nagyobb köveket s a többit mindenestől átpakolták (?) Gondolom a technika, dekoráció, növényzet stb sem éppen megfelelő. Na meg a cseresznye a torta tetején az ,hogy mit akarsz illatosra mosni?

2022. aug. 12. 13:38
 20/22 A kérdező kommentje:
19/19 végre, ilyen választ vártam! Pontosan, ráadásul mohát tett az akvárium aljára és egy nagyon nagy követ.. ezt én írtam rosszul, nem illatosat szerettem volna írni, rossul fogalmaztam. Ő nagyon nem ért a halakhoz, most láttuk mi is. Eleve rosszul öntötte bele szegényeket..
2022. aug. 12. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!