Most jelenleg a szomszédaink halai vannak nálunk (guppik) és annyira hülyék, hogy egy nagy követ tettek az akvárium aljába, és most vettük észre hogy egy lány hal a kő alatt pusztult el! mivel tudnánk úgy lemosni hogy teljesen jó illatú legyen?
Elleni? A guppi?
Te csak troll vagy ugye?
Kérdezi lásd be hogy nem stimmel sok minden a sztoridban... Nulla a tudásod a halakkal kapcsolatban. Félek, másban is.
Ne egesd magad tovább.
Én nem értem, hogy itt most mi ez a nagy hitetlenkedés, a halak buta állatok, simán lehet, hogy tényleg véletlenül rátették a követ, a guppiknák vizuálisan jól elkülöníthető a hím és a nőstény, szóval a posztoló jól mondhatja, hogy nőstény, és a guppik elevenszülők, tehát akár ellhetett is volna hamarosan ha nem hal meg.
A kérdés tényleg az hogy miért kellene a kőnek illatosnak lennie, mi a célod vele posztoló?
Jó, akkor rakjuk össze. Ha valahol nem stimmel a sztori akkor javíts ki: a szomszédod elment valahova (gondolom én hosszabb időre, vagy véglegesen nálatok marad?) s addig nálatok van az akvárium vagyis át lett pakolva hozzátok. 9 guppi volt de mikor visszapakolta a követ/ köveket akkor odanyomott egyet.
Hát eleve ezzel a költöztetési módszerrel vannak bajok, nem tudom hogy képzelhette. Na meg nem figyelt mikor pakolászott benne ha már a halakat benne hagyta? Van egy olyan sejtésem ,hogy valami elég kicsi akvárium lehet amiből csak kivették a nagyobb köveket s a többit mindenestől átpakolták (?) Gondolom a technika, dekoráció, növényzet stb sem éppen megfelelő. Na meg a cseresznye a torta tetején az ,hogy mit akarsz illatosra mosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!