Milyen fajta halak vannak el akváriumba melegítő nélkül?
Hát van egy bettám és mellé akarnék. Egy 60 literesben van most és mellé lehetne még pár halat szerintem.
Ha lehet színeset. De ha nem színes az sem nagy gond
Bettának pont kellene melegítő, 25-26 éppen elég. Kicsit karcsú is, általában 26-28 az ajánlott. De ha így is eleven, szépek a színei, eszik rendesen stb akkor lehet ,hogy elég.
60 literbe mellé legfeljebb panda harcsákat vagy Pangio csíkokat (csokicsík, párduccsík stb) raknék, utóbbiak jobban passzolnak hozza bár hajlamosak rejtőzködni, ritkán mutatkozni. Akármelyiket választod legyen legalább 6-8.
Ekkora helyen nem próbálkoznék vízközt úszó fajokkal, azt inkább 80-100 litertől szoktam ajánlani. Akkor is csak békés/ nem csipkelődő, passzív megjelenésű fajokat mint mondjuk az ékfoltos razbóra.
Ja értem.
Köszönöm szépen a segítséget
Ja és a bettám ezen a fokon is nagyon jól elvan gyönyörű a színe, mindig meg eszi amit adok neki és sokat úszkál.
De köszönöm hogy szóltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!