Malawi sügérekhez milyen növényt vegyek még?
Figyelt kérdés
Eddig van 3 anubias, még veszek 2-t. Meg lesz 2-3 microsorum, de ezeken kívül még valami? Nem szeretném ha lecsócsálnák a növényeket, de szeretnék valamit még bele. Tapasztalatok?2010. szept. 19. 18:48
21/37 anonim válasza:
22/37 anonim válasza:
Most egyébként láttam olyan sügeret, ami nagyon tetszik, fekete színű és fehér pöttyök vannak rajta, picike, jó ezer Ft fölött van az ára, már egy ideje szemezek vele, csak ahhoz megint kéne akkor egy új akváriumot csinálnom, azért nem veszem meg :) A nevét nem tudom, megnéztem többször az állatosnál, de mindig elfelejtem :)
23/37 A kérdező kommentje:
Nem a tropheus dubosira gondolsz? Sajnos az csak kiskorában pöttyös. Ha megnő, eltűnnek a pöttyök, és egy fehér sáv lesz a helyén. :)
2010. szept. 20. 11:37
24/37 A kérdező kommentje:
jaj, kimaradt egy i betű...szóval tropheus doboisi :)
2010. szept. 20. 11:38
25/37 anonim válasza:
Most hogy leírtad a nevét, megnéztem, és igen az az! [link]
Kár hogy felnőtt korára csúf lesz. Kicsiben pedig olyan szép :)
26/37 anonim válasza:
Bár ha itt nézem, itt végülis nagynak sem olyan ronda :)
Jó sok féle van ezekből a tropheusokból:
27/37 anonim válasza:
Nekem van egy Echinodorus növényem is, az bazi nagyra nőt, mindig ki akar lógni az akváriumból.
Nekem ez benne van egy műanyag cserépben, rendes virágföldben. Keményre bele tuszkoltam, hogy nem tud kiázni a vízbe és a is gyökerei jól összefogják a földet.
28/37 A kérdező kommentje:
Neked is sügérekkel van? Ajánlottak még egy félét ami sügérálló, crinum calamistratum a neve. Még egy ilyet megpróbálok beszerezni :)
2010. szept. 21. 13:59
29/37 anonim válasza:
nincs sügerem, de ez egy vastag növény, ezt nem fogják megrágni, az tuti
30/37 anonim válasza:
Nézem képen, de azt a "Crinum" amit mondasz azt nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!