Akváriumi gömbalgát hogyan lehet gömbé alakítani?
Figyelt kérdés
Tegnap metszettem mert nagyon megnőtt egy méretes algafelhő lett belőle szerencsére sikerült gömbé metszenem, de amit levágtam azt el szeretném ajándékozni. Most csomókat kötöttem rá és megszurkáltam, hogy összegabajodjon, és így most egészen gömb alakja lett, de nem az igazi meg még kicsi is alig 2 cm-s szóval még növekedése során úgy is alakítanom kell rajta. Az a kérdés hogyan csinálják a gömb alakot eladás előtt annak az algának?2022. márc. 20. 10:20
11/16 A kérdező kommentje:
10
Hogy kell képet küldeni itt? De felesleges mert teljesen úgy néz ki mint 5-ös linkjében.
2022. márc. 21. 08:23
12/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
Na így tudunk is.
Ez egy gömbmoha, ahogy írtad is. Viszont nem a gömbmohád nőt meg, hanem algás, olyan mértékben, hogy talán annak tűnik. Ha a vízbe belenyúlsz le is tudod szedni róla, csak egy kicsit erősebben kell.
15/16 A kérdező kommentje:
14
Akkor én mit egy napra kitett pohárban egy sima algát babusgatok remélve, hogy gömbalakja lesz?
2022. márc. 21. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!