Egy nagyobb akváriumba (432 liter) milyen halakat javasoltok tartásra?
Nézz el ide:
Itt nem csak 400 körüli aksik vannak ugyan, de találsz úgyis neked megfelelőt.Le írnak általában róla mindentm milyen az aljzat,növények,halak,kaja,szűrű, stb stb.
Én késhalat vennék bele, az tök jól néz ki, és nagyra nő, de nem tudom amellé mit lehet még rakni, mert elég agresszív :)
Vagy cápamárnákat, azok nagyra nőnek, annak pont jó lenne, és egy egész csapatot vehetnél bele. Azok félénk halak, amellé végülis rakhatsz pici halakat is, nem fog bántani senkit.
Szia! Itt egy nagy akváriumos cikk:
(Nem az enyém.) én sügereket tartanék ekkora akváriumban. ha van elég pénzed(legalább 100000 csak halakra és növényekre) akkor rajhalakkal megsorozhatod az akváriumot és nagyon dús növényzettel. Vörösneonok, 10vitorlás, elevenszülő halak pl blackmolly ékfoltosrazbóra stb.
Ez az én sügérem, tegnapelőtt vettem jó 20centis, kb mint a képen, de csak 1db van belőle.
Aranyos, fogja a növényeket, és elviszi arrébb, már átrendezte az egész akváriumot, csinált magának bújkálót növényekből és odabújik néha, meg néha úszkál is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!