Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy nagyobb akváriumba (432...

Egy nagyobb akváriumba (432 liter) milyen halakat javasoltok tartásra?

Figyelt kérdés
Akinek hasonló méretben van akváriuma az linkelhetne be néhány képet a saját aksijáról. Előre kössz.
2010. szept. 5. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

nekem 440 literes, és itt a kép a saját aksimról: [link]

a nokiámban ilyen van.

2010. szept. 5. 10:32
 2/8 anonim válasza:

Nézz el ide:

[link]

Itt nem csak 400 körüli aksik vannak ugyan, de találsz úgyis neked megfelelőt.Le írnak általában róla mindentm milyen az aljzat,növények,halak,kaja,szűrű, stb stb.

2010. szept. 5. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy ekkora akváriumban már szép, díszes, nagytestű halakat tudsz tartani. Én a helyedben vagy egy gyönyörű sügéreset csinálnék, vagy pedig egy vegyeset, olyanokból mint vitorlás, gurámi, neon, molly, dániók, guppik. Elég szép hátteret és növényeket is tudsz már ebbe telepíteni.
2010. szept. 5. 11:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek a halak, akvarisztika témában az aksi azt jelenti, hogy akvárium. Az utolsó kettőnek köszönöm.
2010. szept. 5. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Én késhalat vennék bele, az tök jól néz ki, és nagyra nő, de nem tudom amellé mit lehet még rakni, mert elég agresszív :)

Vagy cápamárnákat, azok nagyra nőnek, annak pont jó lenne, és egy egész csapatot vehetnél bele. Azok félénk halak, amellé végülis rakhatsz pici halakat is, nem fog bántani senkit.

2010. szept. 5. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én márványsügereket vennék,óriás tapadókkal.Voltak ilyeneim nagyon szépek.Most sziámik vannak azok most a kedvencek.Jó nagy akváriumod van, most irigy vagyok:)
2010. szept. 5. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Itt egy nagy akváriumos cikk:

[link]

(Nem az enyém.) én sügereket tartanék ekkora akváriumban. ha van elég pénzed(legalább 100000 csak halakra és növényekre) akkor rajhalakkal megsorozhatod az akváriumot és nagyon dús növényzettel. Vörösneonok, 10vitorlás, elevenszülő halak pl blackmolly ékfoltosrazbóra stb.

2010. szept. 5. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az én sügérem, tegnapelőtt vettem jó 20centis, kb mint a képen, de csak 1db van belőle.

Aranyos, fogja a növényeket, és elviszi arrébb, már átrendezte az egész akváriumot, csinált magának bújkálót növényekből és odabújik néha, meg néha úszkál is :)

2010. szept. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!