Az akváriumom vizének pH-ja 5,5. Az mennyire káros a halakra? Molly, anci, corydoras, és két paradicsomhal él az akvámban.
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 10:55
11/14 kzs válasza:
/A kérdező utolsó kommentjére válaszolva:/
Hát... ami azt illeti, én még sohasem hallottam savanyú csapvízről...
Szerintem is jó lenne, ha megmérnéd (újramérnéd) a víz értékét, akár egy új PH-mérővel is. Több márka létezik ebből, mind jó.
12/14 anonim válasza:
Sty válasza:
hallod a boltba lehet már venni ilyen sportolókak való lúgos vizet öntsd bele nekem bejött!
13/14 anonim válasza:
Ha olyan rosz a csapvizetek, akkor vegyél 5 literes ásványvizet (szénsavmentest), és öntsd bele azt. Nálunk ilyen vizet pl lehet kapni a 100Ft-os boltban 300Ft-ért :)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget,az ásványvízre én is gondoltam,asszem kipróbálom:)
2010. szept. 12. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!