Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Sziámi harcos halnak ekkora...

Sziámi harcos halnak ekkora akvárium elég?

Figyelt kérdés
Láttam az állatboltban egy nagyon jól kinéző, barátságos árú, elvileg 5 literes (de sztem 2 vagy 3 liter lehetett) akváriumot. Nem nagy a halamnak? Most egy kb egy literes akváriuma van. Kell valami "átszoktatás"?

2021. okt. 9. 20:57
1 2
 11/19 Tevenyereggyarto ***** válasza:
75%

Kérdező, ugye te vagy az aki most válaszolt csomó bettás kérdéshez? Hát te vagy csak egy unatkozó troll vagy, vagy állatkínzó. Egyik sem dícséretes. Ha az előbbi vagy akkor nyugodtan abbahagyhatod. Nem vicces, van aki tényleg így kínozza szerencsétlen halakat. Állatkínzással nem illik viccelődni, akkor is ha szerinted “ezek csak halak”. Keress hasznosabb elfoglaltságot.

Ha az utóbbi eset vagy akkor zárd be magad egy pottyantós budiba úgy egy hétre, had érezd át kicsit amit a halad érez. Utána ajándékozd el s legjobb lenne ha nem tartanál állatot.

Ha mégis ilyesmire adod a fejed akkor legalább olvass utána, pl ezeken, ezek már igazi szakoldalak s nem pedig random boltos “tanácsa”:

[link] , [link] , [link] , [link]

2021. okt. 9. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem felesleges már írni ide azt mondta nem hallgat ránk... Szerintem már ki is vette a figyelt kérdések közül.
2021. okt. 9. 21:33
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Az állatvédelmi törvény szerint is gerinces állatot 30 liter alatti méretben nem lehet tartani. Remélem azért azt nem kérdőjelezed meg, hogy a hal gerinces állat. És ez kicsi volna neki.
2021. okt. 9. 21:49
 14/19 A kérdező kommentje:
3as válaszoló! Az első linkben az szerepel: nem nagy hely igényü, ezért KIS AKVÁRIUMBAN IS TARTHATÓ, de ha látványosság szeretnénk, akkor 30+ liter. És ott a 2. képen akkora akvárium látható ami nekünk van. És 11 nem én vagyok az.
2021. okt. 9. 22:38
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja és 9es! Kb. 5 cm a halunk
2021. okt. 9. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
30 liter a minimum. Ez a törvény. Szűrő(nem nagy áramlással), fűtő, növények(tehát világítás is) szükségesek.
2021. okt. 9. 23:56
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező

Fel lehet jelenteni téged-e miatt mert állarkínzó vagy törvényt szegtél.

2021. okt. 10. 09:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Vettünk nagyobb 40 literes akváriumot. Aligha a negyedét használja de mindegy
2021. okt. 10. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
68%

Ha-ha-ha

Persze vettetek mi ? XD

Mert a csúnya gyakoris ezt mondta, mi ?

Kamus állatkínzó!!

Ment a feljelentés, majd remélhetőleg mennek is ki hozzád ellenőrizni (vannak ilyen ismerőseim) s ha hazudtál, gondolom tudod mi lesz a vége...

2021. okt. 26. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!