Hogyan kell megölni egy invazív halat úgy, hogy ne szenvedjen és hamar meghaljon?
jó erősen fejbe vágod
ha törpeharcsa akkor még finom is elkészítve
Én azt láttam Youtubeon, hogy a kopoltyúján bedugta a kést és valamit elvágott, amiből spriccelni kezdett a vér. Erről mit gondoltok?
(Illetve kedves kettes melyik invazív halak finomak és egyszerűek elkészíteni?😄)
Én is csak izomból fejbeverném, ami a csövön kifér (ilyenkor értelmetlen visszafogni magát az embernek)
de amúgy ha van egy vízzel teli tartály, amiben van a hal, akkor abba lehet tenni szegfűszeg olajat, ettől elkábul. Ilyenkor nem érez semmit, tehát valami gyors módszerrel úgy is megölheted, hogy még annyit se érezzen belőle, mint a fentebb vázolt módszerekből.
A mozgási energia:
E= 1/2m*v^2
A sebesség kb. adott.
A változó a tömeg.
Érted miért nem a tárgy anyaga (hogy fém) számít? Hanem a tömege? Hogy egy 25 dekás harapófogónál az is hatékonyabb, ha szemmel verem?
Megölni akarod, erről beszélek, ez pont nem az a helyzet, amit el kell finomkodni. Egy fél méteres 20-as betonvas alkalmas erre, ha nem akarod percekig kínozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!