300 literes akvárium buktatói?
Nem csak az ára a baj (szívesen gyűjtök rá évekig), de az álmom egy óriási akva lenne,p7ntius denisonii-kkal.
De félek olyasmiktől hogy megreped az üveg, beszakad az asztal, ha valami miatt át kéne tenni az tönkreteszi stb.
De gondolom kisebbe nem érdemes puntius denisonii-t tartani. :(
Azt már meg kell,erősíteni nem lehet csak egyszerűen össze ragasztani .
És tudomásul kell,venni 300-kg,olyan állványzat is kell neki .
Ilyen,terjedelemnél már a levegőztetés,is komoly probléma plusz az algásodás de,viszont a látvány nem mindennapi !
Nekem egy 800 literes akváriumom van.
12-es üvegből készült, bár a 10-es is elég lett volna. Mindenesetre szerencsém volt éppen, és ugyanannyiért megkaptam, de ez részletkérdés. Szépen merevítve van a széleken és a hosszoldalon, illetve középen is van keresztbe egy merevítés a front és a hátoldal között.
40-es zártszelvényből van az állvány, semmi gond nincs vele. Az akvárium (homokkal, sziklákkal, tetővel, teljesen feltöltve vízzel) van vagy 1200-1300kg.
Én azt mondom, hogy érdemes kifejezetten akváriummal foglalkozó cégnél készíttetni az akváriumot, és akár 1-el nagyobb üvegmérettel, mint ajánlott. Persze használtan minden olcsóbb.
A 300 litert még elbírják a webshopokban kapható bútorok, de ismerős 450 literesénél már problémák voltak a lábakkal.
3 milla? Miért lenne annyi? :)
2013-ban csináltattam. Maga az akvárium 230ezer volt. + állvány, + tető (világítás, hajnalkapcsoló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!