SOS Hal eutanázia, hogyan?
Tudok halat fogni és pucolni.
Kés élével kell tarkóba vágni, beleszalad az agyába, azonnal meghal.
Vidd egzotikus állatokhoz értő orvoshoz. Vagy meggyógyítja, vagy elaltatja ha nincs más lehetőség.
Nekem a sima kis egeremet altatta el, mikor már nem volt esély a javulásra. Egy 300 forintos egeret akit eredetileg eleségnek árultak. Nekem fontos volt és az orvos is így állt hozzá. Sokan nem is gondolnák hogy az orvosoknak egy ilyen pici állat is számít, ugyanolyan gondosan járnak el velük szemben is, mint egy kutyával vagy macskával.
3: És hol találtál ilyen orvost?
Nekünk évtizedekig volt kis papagájunk úgy, hogy nem létezett nekik orvos.
4, Dunaújvárosban a Dr Marcheschi Tivadar altatta el.
Körülbelül 2007-ben.
Úgy egy hete van itt és már több napja nagyon rosszul van. Teleszkópszemű, az egyik szemgolyója nagyon ki van dülledve és az oldalra húzza. Nem eszik, nem is nagyon úszkál, csak a szája mozgásából látom, hogy még él.
Nincs egzotikus állatorvos a közelben, ezért döntöttem az eutanázia mellett. Nagyon nem volt könnyű, tekintve, hogy a hatéves kisfiú, aki kapta nemrég, itt siratja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!