Szigetelőszalag (ragasztós oldal is ér vizet) mehet akváriumba?
1# szerintem igen, mit nem tudsz rajta értelmezni?
2# köszi, akkor nem használok
Szerintem mindegy milyen erős vagy vízálló mert ha állandóan vízben van akkor hamar lemállik/ leázik, max az időt húzod ha jobbfajta szigetelőszalag. Persze ha van olyan ami tényleg bírja víz alatt akkor szóljatok, ne maradjak boomer.
Mondjuk nekem sem tiszta ,hogy mit szeretnél vele. Víz alatti mókolásra sokkal jobb a damil, gyorskötöző stb, ragasztani akár pillanatragasztóval is lehet.
!!!! Csak remélni tudom hogy nem arra gondolsz, hogy a fűtő vagy bármely elektromos készülék sérült vezetékét megjavitsd!!!
NE TEDD!! A halálos áramütés garantált, talán csak a kapcsolotáblában esetlegesen felszerelt FI relé (életvédelmi relé) az egyetlen esélyed! A szigetelőszalag csak ideiglenes munkákhoz jó, és az sem vizes környezetben! percek alatt leoldódik róla a ragasztóréteg! Vizes környezetben nincs javitott vezeték, ott csak kábelcsere lehetséges, és mivel a fűtő viz alatt van állandóan, IP68-as védettséggel, amit házibarkács módon nem lehet kivitelezni! Ráadásul nem biztos hogy csak a saját életeddel játszol ez esetben, hanem esetleg máséval is, és itt most pont nem a halakra gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!