Hogyan kéne az aranyhalakat lecserélni?
Öcsém kapott születésnapjára egy 50 literes akváriumot, jelenleg két aranyhal és egy algaevő van benne, meg pár csiga.
Én nem nagyon foglalkoztam vele, de most pont itt gyik-en láttam, hogy ez baromira nem jó tartási mód nekik. Szüleim vették, őket se lehet hibáztatni, nem értenek hozzá, csinálták, amit a kereskedő mondott. Meg a kisállat boltokban is kisebb akvárium tartják, franc gondolta, hogy 200-300 literes akvárium kell.
Hogyan kéne váltani más halakra? Ha jól néztem, aranyhal mellé nem lehet más félét rakni. Öcsém biztos nem engedné, hogy elajándékozzuk őket, ragaszkodik hozzájuk, nevet is adott nekik. Tóba át lehet esetleg költöztetni őket?
Ahogy néztem az akvárium árakat, elég drágák. Tesóm kicsi, értelemszerűen nem lenne annyi pénze, szüleink meg nem fizetnék ki. Így az új beszerzése kilőve.
Megpróbálok beszélni vele, hátha engedi az elajándékozást, de nem látok sok reményt. A tavas megoldásra azért gondoltam, mert így lehetne mutatni neki, hogy ott úszkálnak tovább, meg tudja őket látogatni bármikor, jó helyük van.
A tó tökéletes megoldás.
Alapvetően is sokkal inkább oda valók, mint akváriumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!