20 literes gömbakváriumba mennyi aranyhalat lehet tartani?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 08:41
1/12 anonim válasza:
A gömbakvárium be van tiltva az EU-ban, állatvédelmi okokból.
2/12 anonim válasza:
2. Attól még simán lehet venni pár ezer ft...
4/12 anonim válasza:
#3 Szerencsére már nehezebb vadászni, én nagy erőkkel kerestem egyet (NEM állatnak, dekorációs célra) és nehezen találtam :)
5/12 anonim válasza:
5. Ezt most komolyan mondod?
Beírtam a googlebe, hogy gömbakvárium az 1. találat egy webshop volt tele gömbakváriumokkal, ez pár másodperc volt!
Igaz, oda van írva, hogy csak dekorációs célból, de ez szerintem senkit nem tart vissza...
6/12 anonim válasza:
Igaz, én személyesen akartam lőni egyet, nem neten keresztül
7/12 anonim válasza:
Gömbakváriumban tilos állatot tartani. Nekem van otthon, de csak dekorációs célra, most színes kavicsok vannak benne például.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én a padláson találtam, mivel még sosem tartottam halat, ezért nem is tudtam, hogy már nem lehet. Akkor majd teszek bele valami mást.
2020. aug. 19. 09:40
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi 10-es :)
2020. aug. 19. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!