Jbl i 100 milyen szűrőtöltetet javasoltok?
Maradhat a szivacs,ne telepíts túl ès nem lesz gond.Ha sok a hal akkor inkább külső szűrőt használnèk.
Nekem bruttó 72l-t egy tetra ex 600 szűr,a gyári töltet egy fing,szivacsra cserèltem èn is az egèszet.Nekem csak nèhány hal van benne,de ha megfelelő a töltet mennyisège(ez 5%-a szokott kb lenne az akvárium mèretènek),akkor felesleges szeririntem drága töltetekbe beruházni,a szívacs is teljesen jó szűrőanyag.
Ez függ a vized paramètereitől,GH,hőfok,PH,ezeket èrdemes lenne elmondanod ès vagy megmèrned.
A nagy átlagban egy csapat corydoras(6 mondjuk) ès 6-8 guppy(csak hím)problèma nèlkül tartható benne valószínűleg,a guppy illetve 1-2 elevenszülő igen szívósak,ilyen pl a platti is,könnyen tartható halak.
A corydoras-ból utánna olvasol hogy melyik igènytelenebb ès tetszik is,20-as kemènysègig tarthatóak egyes fajok.
A többit majd kitaláljuk ha meg tudtad mèrni a vízet :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!