Olyan segítségel fordulnék hozzátok hogy ez milyen fajta alga?
Én zöld pontalgára gyanakszom mert az üvegen is megszokott jelenni és tud ilyen összefüggő réteget képezni.
#1 A kérdező kérdez, a válaszoló segít. A kérdező próbált segíteni a kérdése alatt. Nem értem mi a problémád. Ne haragudj.
Kérdező, egyébként szerintem is zöld pontalga.
Ehhez többet kéne tudni az aksiról, nem véletlenül nem jön válasz.
Leginkább vízterhelés, kontra biológiai szűrés mérlege, plusz a növényzet mennyisége, egészségi állapota.
Általánosságban sok esetben a túl sok bomló anyagon tudnak elszaporodni ezek a típusú algák, mégtöbb élőlény pedig még többet eszik, ürít, és tovább terheli a vizet, tehát hosszú távon ront a fentebb említett mérlegen.
Esetleg valami jó algaevő, és édes vízben nem szaporodó csigát talán be lehetne vetni, de hangsúlyozom, első körben nagyjából minden infó kéne az aksiról, mert anélkül ember nincs, aki felelősen és érdemben tudna erre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!