Segitséget kérnék hogy szerintetek milyen fajta a kutyus? És hogy ránézésre keverék vagy fajtiszta? Köszönöm előre is a válaszokag.
Francia bulldogos beütése van a füle és arr közötti tájékon.De ahogy a fenti mondta elégg terrieres az orrától lefelé.....keress rá az interneten....pl egy menhelyes weboldalon.Ott biztos tudni fogják milyen fajta..
(csak egy tanács)
Ilyen pöttyös a hasa. Boston terriernek mondtàk, mikor vettem, de utána olvasgattam és az a fajta nagyon drága. És fajtisztaként vettük,törzskönyv nélkül 30ezért.
Édes vagy.
El kell, hogy keserítselek, de nincs olyan fajtatiszta kutya, amelyiknek ennyi lenne az ára. Általában 100ezer körül vannak, és afelett.
És egy tenyésztőnél nem opció a törzskönyv, hanem JÁR a kutya mellé.
Te egy szaporítótól vettél egy keveréket.
Szerintem is francia bulldog a legtöbb benne. De ez már örök rejtély marad.
Szépen átvertek. Nem veszünk törzskönyv nélkül fajtatiszta kutyát, mert az nem fajtatiszta.
A boston terrierhez aztán végképp nem sok köze van, ami amúgy is ritka fajta nálunk, és inkább 150-200 ezer az ára, de semmiképpen nem 30 ezer. Francia bulldog és valami keveréke ez a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!