Szerinted is mű dolog az akvarisztika?
Pl ha búvárkodsz egy tóban, akkor ott a növények ilyen fehérek, ótvarosak, dzsuvásak, és a víz sem átlátszó.
Mi meg belerakunk az akváriumba szűrőt, állandóan tisztogatjuk, a félig elrohadt növényeket kiszedjük.
Ez szép-szép, oké, de semmi köze a természethez.
Vagy tévedek?
szerintem is nagyon mű dolog :S
bár kinek-mi..
de azt se bírom nagyon hogy olyan halakat tenyésztenek már, amit 2éve elképzelni sem tudtam volna a sarki állatosnál :/
Igen, szerintem is mű dolog. De mindenféle terráriumban ketrecben tartani állatokat is műdolog ennyierővel, nem? :)
Egy rendesen karban tartott akvárium nagyon szép tud lenni, földobja a helyiség hangulatát. Mellesleg ezek a tenyésztett halak csak így érzik jól magukat. Szépen növekednek, jól érzik magukat egészségersek a halak egy jól fenntartott akváriumban. Szerintem aboszlút megéri. :)
Egy akvárium tulajdonos. :D
jó, az igaz, hogy ez kisebb helyen van és nincs ami részt vegyen az ökológiai folymatokban, lebontásokban, és azért kell szűrő.
Jó, de akkoris a hínárok pl láttam olyan gusztustalanok voltak egy tóban, ha olyat raknál az akváriumodba mindenki behányna tőle, pedig az lenne a természetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!