Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerinted is mű dolog az...

Szerinted is mű dolog az akvarisztika?

Figyelt kérdés

Pl ha búvárkodsz egy tóban, akkor ott a növények ilyen fehérek, ótvarosak, dzsuvásak, és a víz sem átlátszó.

Mi meg belerakunk az akváriumba szűrőt, állandóan tisztogatjuk, a félig elrohadt növényeket kiszedjük.

Ez szép-szép, oké, de semmi köze a természethez.

Vagy tévedek?

2010. aug. 14. 17:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%

szerintem is nagyon mű dolog :S

bár kinek-mi..

de azt se bírom nagyon hogy olyan halakat tenyésztenek már, amit 2éve elképzelni sem tudtam volna a sarki állatosnál :/

2010. aug. 14. 17:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem az. Valaki olyan jól csinálja, hogy olyan mintha géppel szerkesztették volna. Van olyan, aki erdő mintájúra csinálja, mintha a halak erdőben úszkálnának, olyan kérgeket rak bele stb. Legjobb haveromnak ez a hobbija, nála láttam képeket. 15/F
2010. aug. 14. 17:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszabb, mint a beállított, műtermi fotók. Ez is egy hobbi :)
2010. aug. 14. 17:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig sok víz tiszta! Ha nem kavarják fel! Pl. tenger. Aszűrő és a tisztogatás pedig a halak miatt kell. Mert egy tóben, folyóban, tebgerben nem annyi víz van, és állandóan mozog.
2010. aug. 14. 17:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A természetes vizekben - ahol épp nincs emberek által bemocskolva - egyrészt nagyon tiszta a víz, másrészt a természetes vizek öntisztítók, egy akváriumban ezt az öntisztítást pótoljuk szűrőkkel. Egyébként számomra megnyugtató a halak látványa.
2010. aug. 14. 17:25
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Igen, szerintem is mű dolog. De mindenféle terráriumban ketrecben tartani állatokat is műdolog ennyierővel, nem? :)

Egy rendesen karban tartott akvárium nagyon szép tud lenni, földobja a helyiség hangulatát. Mellesleg ezek a tenyésztett halak csak így érzik jól magukat. Szépen növekednek, jól érzik magukat egészségersek a halak egy jól fenntartott akváriumban. Szerintem aboszlút megéri. :)

Egy akvárium tulajdonos. :D

2010. aug. 14. 17:30
 7/18 A kérdező kommentje:

jó, az igaz, hogy ez kisebb helyen van és nincs ami részt vegyen az ökológiai folymatokban, lebontásokban, és azért kell szűrő.

Jó, de akkoris a hínárok pl láttam olyan gusztustalanok voltak egy tóban, ha olyat raknál az akváriumodba mindenki behányna tőle, pedig az lenne a természetes :)

2010. aug. 14. 17:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt a tavat már bemocskolta az emberiség, ne tekintsd természetesnek.
2010. aug. 14. 17:39
 9/18 A kérdező kommentje:
:/ na erre nem tudok mit mondani, lehet hogy igaz :)
2010. aug. 14. 17:40
 10/18 anonim ***** válasza:
24%
Ja, és ha lenézel egy élővízbe nagy mázli kell hogy lássál halat, az aksiban meg hemzsegnek.
2010. aug. 14. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!