Az akvarisztika is olyan, mint a tetoválás (vagy a drog)?
Szerintem olyan.Én legfeljebb kisebb szüneteket tudok tartani,most megint vágyom egyre :$ , mert pár hónapja már nincsen,legutóbb egy új díszt nem forráztam le/fertőtlenítettem/ és meghaltak a halaim :/
De az ember a saját hibáiból tanul legjobban ugyebár ;)
Szerintem olyan, mint a sakk. Először is, rengeteg türelem kell hozzá, másodszor tehetség, és annak felismerése, ha abszolút vesztésre van ítélve a dolog.
Én imádom az akvarisztikát, mégis hanyagolom, mert jobb az úgy a vízi világnak.
Jól van, szívjál még sokat! XD
Én is jártam már olyan helyen, amit említettél kedves utolsó. Picit fura volt, hogy a mosdóban is akvárium van a tükör helyén a falba süllyesztve. Láttam már olyat, hogy falba van építve, de pont a wc-ben?! De jól nézett ki.
Én régen teleraktam pószterekkel a szobámat, meg festettem képeket, kiskoromban is sokat, ha valaki csak félévente jött hozzám, addigra mindig egy új kiállítás fogadta a szobámban.
Most az akváriumozás lett a hobbym. Van egy 128 literes tengeri, egy 45 literes brakkvizi, egy 192 literes édesvizi, plusz 20 literbe RC garnélák, és a barátomnak egy 70 literes sügeres. Mindez egy szobában. Azért kell ennyi, mert mindegyik hal másféle, mindegyik tetszik de nem lehet egybe önteni őket. Most megint ugyanott tartok, hogy már olyan a lakás, mint valami akvárium kiállítás :)
Én bánom hogy nem üres a lakás.
Biztos hogy abba lehet hagyni, aztán áttérni egy másik hobbyra, pl tegyük fel ha megúnom a halakat, akkor majd szobanövényeket fogok tartani. Ki tudja mit hoz a jövő.
Bocs, elírtam, és ezt akartam mondani:
Nem bánom hogy nem üres a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!