Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi a baja a xiphomnak?

Mi a baja a xiphomnak?

Figyelt kérdés

Van 2 db. xiphom, és az egyik mindig bebújik a kövek alá. Ha egy csöppet megrezegtetem az akváriumot,akkor hipp-hopp elkezd skerázni, a végén meg véletlen nekimegy az akvárium falához. :S Egyszer hallom h valami lubickolt, odamentem az akváriumhoz, és a hal a kő és az akvárium sarkához fejjel lefelé be volt szorulva. gyorsan arrébb toltam a követ. Kiszabadult. :O :|

Valami hülye átalakulási izéjük van, vagy valami más, mert a másik hal is mindig bujkál!

2010. aug. 13. 20:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ha odaadom a macskának

mert volt sokkal több harcsám, azokat egy hatalmas átlátszó izébe tartottuk, de egyszer csak mmind1ik feldobta a pacskert XD

2010. aug. 15. 13:13
 12/16 A kérdező kommentje:

Mé ne szedjem ki őket?

Egyszer mesélte a nekem az állatboltos h fogott 1 törpeharcsát megpucolta kibelezte, minden izé, csak az agyát még nem vette ki.

Túl kicsi volt neki a harcsa,és visszadobta a tóba. A harcsa ÍGY elúszott... komolyan csak az idegei mozgatták.

Na hoppá

akkor csak túléli má az akváriumi életet

2010. aug. 15. 13:16
 13/16 Salx Narval ***** válasza:
Példamutató viselkedés mondhatom, főleg egy állatorvostól.Kibelezi szerencsétlen halat, utána pedig visszadobja.Nézd lehet akváriumot csinálni vad halaknak is, de ahhoz, hogy szép is legyen, ugyanúgy kell kezelni mint egy másik akváriumot és figyelembe kell venni a tartandó halak igényeit.Ne az legyen a cél, hogy életben maradjanak, hanem az, hogy jól érezzék magukat.Nekem jó pár évig voltak vad halaim, egy 300 literes akváriumban, szerettem velük foglalkozni.
2010. aug. 17. 05:58
 14/16 A kérdező kommentje:

értem.

már átraktam a harcsákat egy 5 literes dunsztos üvegbe

a xiphok jól vannak

2010. aug. 17. 07:18
 15/16 A kérdező kommentje:

állatBOLTOS

nem orvos -.-'

2010. aug. 17. 08:33
 16/16 Salx Narval ***** válasza:
Bocs elnéztem:D Azt tanácsolnám, ha nem tudod rendesen tartani őket, inkább engedd el, lehetőleg ne halastóba, vagy horgászvízbe, mert kártékony állatok.
2010. aug. 17. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!