Mi a baja a xiphomnak?
Van 2 db. xiphom, és az egyik mindig bebújik a kövek alá. Ha egy csöppet megrezegtetem az akváriumot,akkor hipp-hopp elkezd skerázni, a végén meg véletlen nekimegy az akvárium falához. :S Egyszer hallom h valami lubickolt, odamentem az akváriumhoz, és a hal a kő és az akvárium sarkához fejjel lefelé be volt szorulva. gyorsan arrébb toltam a követ. Kiszabadult. :O :|
Valami hülye átalakulási izéjük van, vagy valami más, mert a másik hal is mindig bujkál!
ha odaadom a macskának
mert volt sokkal több harcsám, azokat egy hatalmas átlátszó izébe tartottuk, de egyszer csak mmind1ik feldobta a pacskert XD
Mé ne szedjem ki őket?
Egyszer mesélte a nekem az állatboltos h fogott 1 törpeharcsát megpucolta kibelezte, minden izé, csak az agyát még nem vette ki.
Túl kicsi volt neki a harcsa,és visszadobta a tóba. A harcsa ÍGY elúszott... komolyan csak az idegei mozgatták.
Na hoppá
akkor csak túléli má az akváriumi életet
értem.
már átraktam a harcsákat egy 5 literes dunsztos üvegbe
a xiphok jól vannak
állatBOLTOS
nem orvos -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!