Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi a baja a xiphomnak?

Mi a baja a xiphomnak?

Figyelt kérdés

Van 2 db. xiphom, és az egyik mindig bebújik a kövek alá. Ha egy csöppet megrezegtetem az akváriumot,akkor hipp-hopp elkezd skerázni, a végén meg véletlen nekimegy az akvárium falához. :S Egyszer hallom h valami lubickolt, odamentem az akváriumhoz, és a hal a kő és az akvárium sarkához fejjel lefelé be volt szorulva. gyorsan arrébb toltam a követ. Kiszabadult. :O :|

Valami hülye átalakulási izéjük van, vagy valami más, mert a másik hal is mindig bujkál!

2010. aug. 13. 20:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
S.O.S!!!!!!!!! FOnTOS!!!
2010. aug. 13. 20:24
 2/16 anonim ***** válasza:
A fiúból lány lesz,azért csinálja.
2010. aug. 13. 20:29
 3/16 A kérdező kommentje:

nem fordítva?

A lányból fiú...

2010. aug. 13. 20:37
 4/16 A kérdező kommentje:

Még írjatok mindent mindent mindent

Hogy meddig tart mikor lesz vége mi lesz mi lesz????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2010. aug. 13. 20:39
 5/16 Salx Narval ***** válasza:
Kell egy megfelelő méretű akvárium, dúsan beültetve növényekkel, jó felszereléssel.Sokat javít egy két bújó és egy kevés tőzegkivonat, hogy érettebb színe legyen a víznek.A sötétebb hátfal és talaj is növeli a biztonságérzetet.Ha ezek a dolgok adottak, akkor akkor óvatosabban menj az akváriumhoz.Ne helyezz el úgy dekorációt, hogy megsérülhessenek a halak.A túl erős fény ellen úszó növényeket is tegyél a vízbe.Hetente cseréld le a víz 20-30%-át azonos hőfokú klórmentes vízre és etess nyers kajával is.Az agresszívebb halak is kiválthatnak hasonló viselkedést és sajnos a betegségek is.
2010. aug. 14. 05:49
 6/16 A kérdező kommentje:

akkor szerintetek a törpeharcsákat engedjem vissza a tóba?

Akkor gondolom a 2 xiphonak meg a kicsinyeiknek elég lesz az az akvárium.

2010. aug. 14. 12:18
 7/16 A kérdező kommentje:
Meg attól félek, hogy majd a szaporodáshoz nem lesz elég nyugalom a harcsák miatt. Én vissza is szeretném majd őket engedni. anyukám azt mondja h adjuk oda a macskánknak, de azé nem vok olyan állatkínzó. =)
2010. aug. 14. 12:22
 8/16 anonim ***** válasza:

A harcsákat minek szedted ki a tóból? A törpeharcsa nem akváriumi hal.

Egyébként ha megeteted a macskát, az nem állítkínzás, sőt örülni fog neki hogy kap enni.

A harcsa szemszögéből kicsit másképp néz ki a dolog de hát az sem állatkínzás. Táplálékláncnak hívják.

2010. aug. 14. 14:27
 9/16 Salx Narval ***** válasza:
Persze vedd ki mielőbb a harcsákat, lehet, hogy azonnal megoldódik a probléma.Ne adjátok a macskának, mert kegyetlenül megszúrhatja a tüskéje.
2010. aug. 14. 14:50
 10/16 A kérdező kommentje:
igen már láttam hogy van tüskéje de mindig leszedem néki
2010. aug. 15. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!