Mi a baja a xiphomnak?
Van 2 db. xiphom, és az egyik mindig bebújik a kövek alá. Ha egy csöppet megrezegtetem az akváriumot,akkor hipp-hopp elkezd skerázni, a végén meg véletlen nekimegy az akvárium falához. :S Egyszer hallom h valami lubickolt, odamentem az akváriumhoz, és a hal a kő és az akvárium sarkához fejjel lefelé be volt szorulva. gyorsan arrébb toltam a követ. Kiszabadult. :O :|
Valami hülye átalakulási izéjük van, vagy valami más, mert a másik hal is mindig bujkál!
nem fordítva?
A lányból fiú...
Még írjatok mindent mindent mindent
Hogy meddig tart mikor lesz vége mi lesz mi lesz????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
akkor szerintetek a törpeharcsákat engedjem vissza a tóba?
Akkor gondolom a 2 xiphonak meg a kicsinyeiknek elég lesz az az akvárium.
A harcsákat minek szedted ki a tóból? A törpeharcsa nem akváriumi hal.
Egyébként ha megeteted a macskát, az nem állítkínzás, sőt örülni fog neki hogy kap enni.
A harcsa szemszögéből kicsit másképp néz ki a dolog de hát az sem állatkínzás. Táplálékláncnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!