Mit csináljak?😔😔
Figyelt kérdés
Kaptunk egy levelet,hogy ellenőrzés miatt pénteken 15 órán keresztül áramszünet lesz....Mit csinaljak a halakkal,hogy nem lesz se szűrő,se levegőztető?2020. nov. 25. 18:19
11/13 Zöldfülű Törpe válasza:
Na, hogy vannak a halak?
12/13 Tevenyereggyarto válasza:
Egyébként erről az áramszünet témáról jut eszembe ,hogy velem pár hete történt egy olyan eset ,hogy etetés után elfelejtettem visszadugni a szűrőt (ki szoktam húzni ,hogy ne szírja be a kaját; este 9-kor etetek, 10-kor lámpaoltás de az automatikus). Nagyon ritkán történik ilyen, de igaz nem éppen ez volt az első ilyen eset. Másnap reggel vettem észre, nem csináltam semmi különöset csak visszadugtam. Semmi változás nem történt a halakkal, nem is pipáltak. Igaz, a vízcsere is aznap este volt de amúgy is akkor lett volna. Szóval ezt csak azért írom ,hogy ha rendben az akva akkor nem dől össze egy pár órás “áramszünet” miatt sem.
13/13 medvemorzsa válasza:
Tény hogy ha nincsen túltelepítve az akvárium, vagy esetleg jó növényes és kevés halas, akkor a szűrő sincs annyira spiccen, és nehezebben is "fullad be".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!