Mennyit foglalkoztok az akváriumotokkal?
Nekem csak 180literes.
Van 4 gurami, 10 fekete tetra, 3anci, és pár párduccsík( őket nagyon ritkán látom).
Juwel bioflow szűrő van benne.
Mostanában sajnos nagyon kevés időm van foglalkozni vele, 2-3hetente tisztítom a szűrőt, naponta etetem a halakat.
A növények szépen fejlődnek a halak egészségesek. Ami azért furcsa mert mikor hetente tisztítottam a szűrőt és rendszeresen cseréltem a víz 10-20%át megvolt a bajom a hal betegségekkel.
Az üveg belső oldalát a csigák tisztogatják.
Kicsit sajnálom h így elhanyagoltam de most más dolgok veszik el a szabadidőm.
280 l - 15 db mindenféle cory, vörös neon csapat, 4 db algázó, 1 pár vitorlás, közepesen növényesített.
Naponta etetés
3 hetente 10% vízcsere, növényápolás, aljzatporszívózás
Félévente szűrő tisztítás (külső vödrös szűrő).
Ha van szaporulat (coryknál, anciknál, vitorlásoknál) akkor azzal van tennivaló rendesen mert a kicsiket 1-2 hónapig külön aksiban nevelem. Ilyenkor a sórákkeltetés meg a gondozás napi szintű feladat.
100 l - Növényes (nagyon dús), garnélák (red nose, amano, cherry, 1 db legyező), 4 db otocinclus.
Naponta etetés, növénytápozás.
Hetente 20% vízcsere
2 hetente növénygondozás
Évente szűrő tisztítás (külső vödrös szűrő), CO2 palack csere, fénycső csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!