Hány literes az akváriumotok és milyen halak úszkálnak benne?
Két 60 literes.
Az egyikben razbórák vannak, a másikban guppik.
112 liter: törpe gurámi, vörös karcsú díszmárnák, csokicsíkok
40 liter: egy mentett, félvak paradicsomhal - ideiglenes, nyáron szeretnék nagyobb helyet venni az úrfinak :)
500l-es elfér simán az én polcomon; ami eredetileg könyvespolc volt, de fűrésszel meg szegekkel-csavarokkal átalakítottam aksihoz való bútorra. Meg még vaslappal megerősítettem a polc alját és vastag lábait, mert bár a könyveket meg az én 60 kilómat elbírja, nehogy baj legyen, mert fából van a polc amúgy... Az akva alá pedig habszivacsot tettem... Így ez jó a bútorzatnak meg a halaknak, növényeknek is.
Növény amúgy van: kisebb nagyobb anubiasok, kisebb-nagyobb vallisneria-fajták........
Na jó beismerem neked jobb a humorod mint az enyém.
500 liter berendezve egy kisebb autó súlya. Szögek, csavarok, vaslap? A közelébe ne menjél ha feltöltötted!
Mellesleg egy egyforma súlyú zártszelvénynek kb. 10x nagyobb a teherbírása mint egy vaslapnak ami hajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!