Az egyik vitorláshalam folyton elbújik a sarokba a nap 60%ban. Miért teszi, a többi nem ilyen..?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 14:28
1/8 anonim válasza:
Mióta csinálja ezt? Új hal? Nekem akkor csinálta ezt egy vitorláshalam, mikor megvettem, beraktam a már meglévő halaim közé, de, kettő hal állandóan kergette meg csipkedte. Ő meg próbált elbújni előlük! Figyeld meg, hogy nem - e bántják!
2/8 anonim válasza:
Meg, hogy neki jó-e a környezete, vízhőmérséklete...
3/8 A kérdező kommentje:
hát 5en vannak, amiből 3 mondjuk eléggé aggresszív egymással. Lehet azért bújt el?
2020. szept. 6. 16:22
4/8 Tevenyereggyarto válasza:
Mekkora akvárium ? Milyen szűrés ? Karbantartási módszereid (pl: vízcserék mikor mennyi; szűrő takarítása mikor hogyan ?) ? Milyen növényzet ? Mióta vannak meg ? Milyen más állatok vannak bent ? Bántja-e a többi ? Látsz-e külső sérüléseket ?
5/8 anonim válasza:
Nálam évekig éltek úgy, hogy a lányt hetekig a sarokban tartotta a párja. Aztán kiengedte, leívtak, minden rendben... majd újra.
Mekkora az akvárium?
6/8 A kérdező kommentje:
hát kb 250-300l pontosan nem tudom. Néhány hal él még velük, azokkal nem foglalkoznak. Csak egymást babrálják, olyanok néha mint a bikák fejjel mennek a másiknak. Egyik részén sűrű a növényzet oda szokott elmenni az egyik alulra, bár ma egyelőre szent a béke... 27 fok a vízhőmérséklet most. Új halak, és fiatalok kb 1-2 hónaposak
2020. szept. 7. 11:25
7/8 A kérdező kommentje:
*mármint kb 2 hónapja vettem őket :D
2020. szept. 7. 11:25
8/8 anonim válasza:
Amúgy megnéztem, ha jól tudom szeretnek rejtőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!