Mibaja lehetett? Ugy sajnálom szegényt.
Az egyik pink dánióm már 2hete nem evett, teljesen kifakult a színe, rózsaszínes-fehér lett, alig úszkált és nagyon lesoványodott. A másik viszont jól van, szép a színe, eszik is.
Szóval nem hiszem hogy fertőző lett volna, ha betegen is halt meg, mert meghalt nemrég. Vagyis már oldalasan feküdt lent a köveken, azthittem meghalt, benyultam érte, de eluszott lassan. Aztán 3perc mulva már a levélen feküdt ugyanigy. Kivettem, nem is mozgott, lehuztam a wc-n:(
Ugy sajnálom szegényt, de nem láttam rajta semmi betegséget, sem darakórt sem fekélyt semmit. És fura hogy nem hassal felfele halt meg, hanem hason fekve...
Nekem több halam is úgy halt meg, hogy előtte félig lebénult, már úszni sem tudott, és amikor már meghalt sem jött fel a víz felszínére. Az enyéim csak öregek voltak, de előtte is ettek meg minden, szóval nem tudom, mi bajuk lehetett...
Nagyon sajnálom...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!