Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mibaja lehetett? Ugy sajnálom...

Mibaja lehetett? Ugy sajnálom szegényt.

Figyelt kérdés

Az egyik pink dánióm már 2hete nem evett, teljesen kifakult a színe, rózsaszínes-fehér lett, alig úszkált és nagyon lesoványodott. A másik viszont jól van, szép a színe, eszik is.

Szóval nem hiszem hogy fertőző lett volna, ha betegen is halt meg, mert meghalt nemrég. Vagyis már oldalasan feküdt lent a köveken, azthittem meghalt, benyultam érte, de eluszott lassan. Aztán 3perc mulva már a levélen feküdt ugyanigy. Kivettem, nem is mozgott, lehuztam a wc-n:(

Ugy sajnálom szegényt, de nem láttam rajta semmi betegséget, sem darakórt sem fekélyt semmit. És fura hogy nem hassal felfele halt meg, hanem hason fekve...

2010. aug. 5. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
istenem sajnálom:((((((
2010. aug. 5. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Rest in Peace Pink Dánió =(
2010. aug. 5. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez volt a nőstény sziámi harcoshalammal is de neki már az akváriumba berakástól kezdve nem volt étvágya :S nagyon sajnáltam
2010. aug. 7. 00:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is így halt meg az egyik halam
2010. aug. 7. 01:36
 5/5 Doruss ***** válasza:

Nekem több halam is úgy halt meg, hogy előtte félig lebénult, már úszni sem tudott, és amikor már meghalt sem jött fel a víz felszínére. Az enyéim csak öregek voltak, de előtte is ettek meg minden, szóval nem tudom, mi bajuk lehetett...

Nagyon sajnálom...

:(

2010. aug. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!