Mi lehet a cápaharcsámmal?
Figyelt kérdés
Már néhány napja csak akkor jön elő a búvóhelyéről,ha etetés van,meg esetleg ha sötét van.
1 hónapja vettem őt,és akkor még állandóan úszkált.Az étvágya rendben van,semmi kóros tünet nincs rajta.Bár már egyszer átvészelte a darakórt is.Nemrégiben vettem neki egy társat,mert gondoltam magányos,de azóta sem lett jobb a helyzet.
Vagy csak annyiról van szó,hogy mivel mégiscsak harcsa,jobban kedveli a sötétet?
2010. júl. 25. 16:00
1/2 anonim válasza:
Cápaharcsát nem tartok, de szerintem amíg jó az étvágya, nem lehet baj. A darakór viszont veszélyes, ha nem kezelted le megfelelően az akváriumot, akkor könnyen kiújulhat. Szerintem amíg eszik addig ne kezeld és ne különítsd el, csak figyelgesd.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!A darakórból kb.3 hete gyógyultak ki a halaim,már amelyik túlélte :(.Remélem nem jön elő többet!
A másik cápaharcsám is ugyan azt csinálja,mint a régebbi.egymás mellett vannak a búvóhelyükön.
2010. júl. 25. 22:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!