Tetra EX 600 plus külső akváriumszűrő milyennek számít? Nettó 110 literes akváriumhoz szeretném. Kérlek írjatok véleményeket.
most komolyan végig fogod kérdezni az összes szűrőt amit kapni lehet? :D
csak a leírást kellene elolvadnod és látnád, hogy neked ez nem jó
Gyári ajánlott akváriumméret: 60l. (max. 120 l.) Green Aqua ajánlás: max. 80 l.
az a max 120 úgy értelmezendő mint a trabantnál a végsebesség: ELMÉLETI.
valszeg szűrőanyag nélkül tud annyit, de ha már telepakolod, meg már elkezd eltömődni, felével lehet számolni.
a méret még talán talán... de ennél inkább nagyobbat kellene választani. Vödörméret: 5,7 l Szűrőanyag térfogat: 2 liter
amúgy elég sok webshopban van vásárlói vélemény és ott nagyon szidják a tetrákat a szivárgás miatt.
de gondolom azokat sem olvastad - még
Nekem voltak, és még van kettő belső Tetra, de a szűrőbetét drágasága és nehéz elérése miatt nem ajánlott. (külsőm nem volt ebből) Egyik leégett még garanciálisan, másik garancia lejárta után. A meglévők szekrényben vannak. Eladni sem bírtam értelmes áron. Tartalékba megtartottam. (ill. mert megvannak az akváriumok, amikhez spéci illesztéssel tartoznak)
EHEIM termékeket ezer éve megelégedéssel használom! A legrosszabb is 3 évig bírta, de nem egy volt / van, ami 7 - 15 évig. 250 literes és egy 120 literes aksiban egy - egy EHEIM BIOPOWER 240 van. (a 120-asnál egyik szűrőkosarat levettem, úgy pont jó a magassága) 2,5 éve működnek tökéletesen!
Tetra 50 literes aksiban a saját szűrője helyett egy Eheim Pick Up 60-as van. Ez nagyjából 8 éves készülék, csak szivacsot cseréltem benne párszor.
Van egy Eheim Pick Up 200-as és kettő Shark, amiket éppen nem használok, de azok is működőképesek, pedig 10 - 20 évesek.
Tudom, nem konkrétan a kérdésedre feleltem, csupán azt akartam mutatni, a Shark és az Eheim nagyon megbízható márkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!