Igenis számít a külső?
Ahova járok lovagolni ott mindig azt nézik hogy milyen a külsőm. Ha copfba fogom a hajam (hogy is mondjam) nem nézek ki túl jól. És ez engem az elején nem is érdekelt. Aztán jöttek ezek "a kinézet a fontos", "plázacicák" és utálom hogy mindenkit akin nincs smink, kibeszélik. Nagyon zavaró hogy csak ezek miatt a többi "alávaló" lánynak is nekik megfelelően kell kinéznie, én is csak azért sminkelem magam minden lovaglás előtt és azért nem fogom copfba a hajam hogy ne röhögjenek, csúfolódjanak a hátam mögött. Szólnék az oktatómnak csak két bökkenő van ami visszatart:
1.Ezek a lányok nagyon jó barátságban vannak az oktatómmal.
2. Előttem már szólt valaki az oktatónak a "plázacicák" ügyében. Nem segítettek neki, nem is beszéltek velük.
Nálatok nincsenek ilyenek?
ez a probléma csak az agyadban létezik
17/F
Ez az egész fejben dől el. Nem azért röhögnek ki ahogy kinézel, hanem megérzik a hozzáállásod, és próbálnak ledominálni. Akárhogy kinézhetsz, ha lejjebb valónak érzed magad náluk, mindig te leszel a téma.
Tudom miről beszélek, én mindig őrült csaj voltam :) Sosem érdekelt a divat, viszont van egy hóbortos ízlésem, állandóan a célkeresztben voltam, és rosszul is éreztem magam miatta, de sosem engedtem.
Pár éve egy dolog változott: büszkén viselem, amit. Nyáron képes voltam neonzöld cipőhöz lila zoknit venni, és senki nem vette észre, mert nem adtam okot a cs.sztetésre.
Ledominálni!! :D Ez nagyon jó!! :)
Egyrészt igaza van annak, aki ezt írta, másrészt meg megnézném annak a helynek a szakmai színvonalát, ahová ilyen kis idióták járnak. Egy lovasoktató alázatot, tiszteletet is kellene tanítson nemcsak a ló, de a nálunk jobb, vagy éppen rosszabb lovasok iránt is.
Arra azért még véletlenül se gondolj, hogy a kedvükre tegyél. Át kell az ilyeneken nézni, vagy keresni egy komolyabb istállót.
legyél tiszta, ápolt,amilyen amúgy is....
mindenhol lehetnek plázacicák, akik összefognak és gúnyolnak másokat. ez az ő bajuk, unalmas duma,de igaz: őket minősíti.
mindenhol van ilyen. egy teljesen családias kis loviban is van egy csaj,aki a bérlovasokon átnéz, a bértartóknak előre köszön.... ki tudja,miért.... a nagyobb lovardában meg sokkal több ilyen van,apuci szeme fényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!