Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Elfér még egy betta?

Elfér még egy betta?

Figyelt kérdés
2 Xifo 5 neonhal néhány guppi. Elfér meg egy betta hím.
2019. szept. 26. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Ráadásul nem provokáltalak, meg se szólítottalak, csak zokon esett neked, hogy megcáfoltalak és vicces módon azzal jöttél , hogy nem vagyok hiteles mert 34 % om van...
2019. szept. 27. 00:07
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
Aztán most látom hogy a másik két hozzászólót akik szerint sem jó ötlet együtt tartani őket azokat is lepontoztad, több mint szánalmas, de tudom neked fontos rád nyomok egy like ot vagy micsodát. xD
2019. szept. 27. 00:09
 13/14 anonim ***** válasza:
28%
Igen,mert egyedül én létezem ezen a fórumon, senki más nem "likeolhat" senkit, viszont a te igazad egyetemes. Tudtad, hogy ezek nem like gombok? Ez a gond a gyakorival, hogy annak használják az emberek őket pedig egyáltalán nem erről szól a dolog. Bár látom jobb dogod nincs mint ide írogatni szóval hagylak is kibontakozni ;)
2019. szept. 27. 07:41
 14/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem érzed hogy kicsit ellentmondásos az utolsó hozzászólásod azzal szemben amiben prezentálod, hogy nem vagyok hiteles a 34 % miatt. 😄
2019. szept. 27. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!