Láttam kisállatkereskedésben 10X10X10 cm-es akváriumot. Egy ilyen kicsi akvárium mire jó?
sóráknak pld
halnak nem lessz jó és ha jól tudom tilos is
DE! Mivel ebbe a kategóriába tetted: Számítástechnika/Programozás
Így a következő ötletem van, ami orvosolhatja a problémád. Keresd meg a konfigurációs fájl, és írd át a hal life értékét nagyobbra, vagy az akvárium damage/sec értékét kisebbre vagy akár 0-ra.
Vagy fogd meg a fizikai motort és paraméterezd át, majd ezután buildeld. Így a hal nem fog elpusztulni.
:)))
Ekkora méret garnélának, és sóráknak is teljesen alkalmatlan. 10 centi emberek, mérjétek már le, hát ez akkora mint egy rubik kocka, elfér a tenyeremben.
Az biztos, hogy ez nem akvárium, fogalmam sincs minek ragasztanak össze 10 centis üveglapokat. Lehet, hogy rubik kocka tartó. Vagy pl Amerikában a fontosabb baseball meccseken a közönség közé kiütött labdákat szokás megőrizni, annak jó lenne.
Majdnem mondtam, hogy egy 1 literes mérőedénynek is jó lenne, pl főzéshez, de sajnos ez 1 liter sincs, mert ebből még lejön az üveg vastagság.
Még az amőbának és papucsállatkának is csak elvben jó, mert ha valaki papucsokat tenyészt, akkor azzal a tenyészettel foglalkozni kell, 10 centibe meg nem tudsz belenyúlni, nem lehet kényelmesen kezelni, stb.
Mondjuk olyat lehet vele csinálni, hogy teszel bele vizet, kiteszed a napra, és majd lesz benne alga. Meg nyáron mennek rá a darazsak inni. Kb ennyit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!