2db aranyhalnak hány literes akvárium (gömb) az ajánlatos? Se túl kicsi, se túl nagy ne legyen.
Tilos őket (és bármi más halat is) gömbakváriumban tartani, két aranyhalnak 200 literes a minimum méret nagyon erős külső szűrővel. Az alatt szenvedni, mérgeződni majd pusztulni fognak hetek-hónapok-évek alatt.
És mielőtt jön a megszokott "de akkor miért árulnak a kereskedésben" kérdés akkor elmondom, hogy a gömbakvárium pl nagyon szép dekorációs elem lehet, én például nyáron az ablakba kiraktam egy fél litereset egy darab gömbmohával ami a napfény hatására gyönyörűen liftezett fel s alá. Erre nagyon jó, állat tartására alkalmatlan.
Ne.
Könyörgöm, NE.
Élő állatot tilos gömbakváriumban tartani. Nem értem, ha betiltották, mi a bánatért lehet még kereskedelemben hozzájutni?!
Tiltsák ki mindenhonnan, a szemétbe vele!
Ahogy írták, a gömbakváriumot állatvédelmi okokból évekkel ezelőtt betiltották.
Min. 150 liter - teljesen komolyan írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!