Eltapostam egy csigát és azóta teljesen lelkibeteg vagyok. Normális?
Figyelt kérdés
Jöttem haza, egyszer csak hallottam egy reccsenést, sötét volt, odavilágitottam a telefonommal és egy csiga volt. Eltapostam. Tudom, hogy millió bogarat taposunk el véletlenül nap, mint nap, de azok egyből meghalnak ez a szegény csiga viszont nem, és nem tudtam mit csinálni vele, képtelen voltam elkezdeni gyilkolni, nem tudtam mitől halna meg gyorsan, ami éppen kéznél is volt. Otthagytam. Lehet, hogy még azóta is szenved. Borzasztóan érzem magam.2019. máj. 30. 22:38
21/23 anonim válasza:
Ki?
Én nyomogattam a piros kezet, azt hittem az a letöltés.
22/23 anonim válasza:
Kérdező! Te komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak szórakozol velünk?
23/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy vannak olyan emberek akik szeretik és védik a körülöttük élő élőlényeket. Gyerekkorom óta érzékenyen érint egy elpusztult madár látványa is, ha él még egy kis állatka, én sem taposom el, vagy gázolok át rajta, ahogy élvezetből sem kínoztam soha legyeket, nem dobáltam meg a szomszéd macskáját, és olyan dolgokat sem tettem, mint amivel betegagyú gyerekek és felnőttek szórakoznak. Ahogy élve sem eszek meg állatokat, valamint amennyire csak tehetem, kerülöm a hús fogyasztását is. Ha egy esős napon kirándulni és sétálni megyünk, rajtam kívül soha senki nem "segítette" át a csigákat, mégsem nevetnek vagy gúnyolnak ki. "Meggyorsítom a haladási sebességét", mielőtt valaki átgázolna rajta. Szegény csigák, bogarak, hangyák, kisebb állatkák nem tudják, hogy mi az hogy járda, vagy KRESZ. Kislányként még a gilisztákat is a fűre vittem egy kis fadarab segítségével, hogy ne a járdán pusztuljanak el. Bizony, vannak emberek, akik nem minden lélegző, mozgó élőlényben egy nagy hamburgert vagy egy adag ételt látnak, én csak örülök, ha hozzám hasonló állatvédők és lelkiismeretes emberek élnek a világban. Én egyszer tapostam el egy csigát, kutyasétáltatás közben, sajnos menthetetlen volt szegény, rosszul éreztem magam, de nem tudtam segíteni már rajta, azóta jobban odafigyelek és nem sétálok eső után a füvön még akkor sem, ha kutyust sétáltatok.. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!