Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Eltapostam egy csigát és...

Eltapostam egy csigát és azóta teljesen lelkibeteg vagyok. Normális?

Figyelt kérdés
Jöttem haza, egyszer csak hallottam egy reccsenést, sötét volt, odavilágitottam a telefonommal és egy csiga volt. Eltapostam. Tudom, hogy millió bogarat taposunk el véletlenül nap, mint nap, de azok egyből meghalnak ez a szegény csiga viszont nem, és nem tudtam mit csinálni vele, képtelen voltam elkezdeni gyilkolni, nem tudtam mitől halna meg gyorsan, ami éppen kéznél is volt. Otthagytam. Lehet, hogy még azóta is szenved. Borzasztóan érzem magam.
2019. máj. 30. 22:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sometimes weakness is out strength...
2019. máj. 31. 00:04
 12/23 anonim ***** válasza:
*our
2019. máj. 31. 00:04
 13/23 anonim ***** válasza:
95%

Ha ciki, ha nem, én esős időben az összes csigát el szoktam rakni a járdáról.

Múlt héten a város "központjában" (megyeszékhely) a pláza melletti kis pár négyzetméteres bokros területről vagy 200 csiga mászott mindenfele és addig bizony nem mentem sehova, amíg biztonságba nem helyeztem őket.

Gyerekkoromban addig nem tudtak elvinni oviba, amíg a kis közben, amerre az ovi volt (szerencsére csak pár ház) el nem pakoltam az összes csigát.

Ha biciklizés közben meglátok egy bogarat, amit onnan is jól látni, pl cserebogár, megállok és visszamegyek elrakni a fűbe. Gilisztákkal is el szoktam játszani, ha gyalog vagyok, ha biciklivel.

2019. máj. 31. 00:24
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
Én biciklivel szoktam hallani hogy recseg szegény csiga ha véletlen ott megy át a bicikliúton. De remélem nem szenvednek mert a bicikli azért elég nehéz. Gyalog megpróbálom kikerülni őket, de félhomályban nem látni, szóval nem tehetsz róla.
2019. máj. 31. 00:31
 15/23 anonim válasza:
70%

2-es, edesanyadnak is elkellett volna mennie pszichologushoz amikor kiderult hogy elve szulettel! Sajnalom hogy nincsenek erzeseid te allat. En minden egyes elo allatot sajnalok akinek megkell halnia es sajnalom hogy ez a csiga szenvedett,hiaba allat de eloleny,joga van az elethez minden elolenynek. Megtortenik akarva akaratlanul is sajnos...Szerintem normalis ha igy erzel en is kellemetlenul ereznem magam sot,sajnalom olyankor oket .

10-es gratulalok hogy neked az a moka hogy cserebogarakkal fociztal! Amikor baba voltal veled kellett volna focizni es a fejed lett volna a labda,neked is csak annyit mondok hogy szimplan csak nyomorek vagy es orvosra lenne szukseged,egy gyogyoban. Nem az a lenyeg hogy ok neki repulnek a falnak es haldokolnak,sajnaljuk de jobban ha mi okozzuk a fajdalmat!! Latom a lenyeget megragadtad..Ne szaporodjon aki ilyen erzeketlen.

2019. máj. 31. 01:45
 16/23 anonim ***** válasza:
32%

#15:

Te figyu már, küldjünk egy doboz nyugtatót? Mert úgy látszik elfogyott.

2019. máj. 31. 12:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
#16 ezt magadnak írtad? :DD Mert mind a ketten 65%-osak vagytok.
2019. máj. 31. 13:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Én pont most este álmodtam, hogy rámdől egy hatalmas fal és agyonnyom, a kérdés olvasásakor megborzongtam.

Szerencsére először és utoljára tinikoromban, életem első randiján sikerült rálépnem egy csigára. Borzasztó élmény volt. Pont jött mögöttünk egy kisfiú, aki észrevette és a nagymamának mondta, hogy megöltem a csigát.. utána úgy kellett tennem, mintha nem is vettem volna észre, nehogy ciki legyen a srác előtt..

Régebben és mostanában is nagyon figyelek erre kiélezve, a gyerekem is így tanítom. Érdekes, hogy pl pókhálóba lazán dobáltam bogarakat, az nem érdekelt régen és most se.

Talán mert irtózom az ízeltlábúaktól.

2019. máj. 31. 15:06
 19/23 anonim ***** válasza:

15-ös Te miben különbözöl egy elmebetegtől?

Ha egy olyan hozzászólásra vérszemet kapsz....

Kezeltesd magad, mert nem társadalomba illő vagy, hogy kisbabával fociznál.

Amúgy wikin nézz utána a cserebogaraknak, te kis álszent.,

2019. máj. 31. 19:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Azért gyorsan lepontozott mindenkit mielőtt törlődött a kommentje xD
2019. máj. 31. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!