Csalódtatok már ennyire az állatorvosotokban?
Kíváncsi vagyok más is járt-e már úgy, hogy csalódott az állatorvosában.
Sajnos én ma tudtam meg, hogy a kölyökömnél azért visszatérő probléma a hasmenés, mert nem kezelte megfelelően az eddigi dokink. Mármint nem is kezelte ténylegesen... Teljesen el vagyok keseredve, mert lehet, hogy visszafordíthatatlan károk keletkeztek a kis bélrendszerében...Emellett minden orvosi papírjában azt tüntette fel, hogy parvos volt első alkalommal. Pedig már minden oltása rendben volt az első betegsége idején és teszteltünk is, negatív eredménnyel.. és nem is egy olcsó, kijárós dokiról beszélünk.
Tényleg teljesen elkeseredtem és csalódtam a (volt) dokinkban..
Igen, többször és többekben.
De nem tudok róla írni bővebben, mert felzaklat.
Konkrétan megmondom, hogy a pestiek (17. kerületiek )óvakodjanak a ferihegyi úti állatorvostól. Egy katasztrófa, ami ott megy, nekünk több macskánkat is félrekezeltek ott.
Az egyik cicánkat meglőtte egy idióta szomszéd. A torokfájását megfázásos vírusnak hitték, pedig csak bennemaradt a lövedék a bőr alatt. Elpusztult :(
Persze.
Mikor egy másik páciense elhunyt, megkönnyebbülve közölte nekünk, hogy végre az sincs. Na persze nem ilyen szavakkal.
A mi kutyánkat pedig sikeresen félrekezelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!