Volt már olyan, hogy egy fajtában csalódtatok?
Ez a kérdés azért is jutott eszembe, mert sok tenyésztő, kutyatartó azzal jön, hogy "ha x fajtát választasz, soha többet nem akarsz majd mást."
Szerintem ez nem biztos, hogy így van!
Miben csalódtál? Milyen fajta?
Én nem csalódtam, azt kaptam, amire vártam. Nem kéne más fajta, csak akkor, ha 2-nél több kutyám lehetne, akkor harmadiknak jöhetne a második kedvenc fajtám :)
Nem csalódtam egyikben sem, csak pozitívan.
Volt nálam idiben pásztor keverék, azt kaptam, amire számítottam, pörgős-rombolós kutyit. (sajnos nem tudtam kielégíteni az igényeit, de nem is azért vettem magamhoz, mert annyira akartam, hanem mert ott feküdt az esőben egyedül, csontig ázva, nem tudtam otthagyni).
Volt magyar vizsla (szintén idiben), nagyon pozitívan csalódtam, vizslán belül volt egy olyan szintne lusta egyed, hogy el sem hittem. Pedig kamaszodott. Reggel úgy kellett kelteni, és a 24 órából legalább 18-at aludt.
A roti az abszolút kedvencem, volt már, imádtam. Most roti keverék van, imádom, azt adja amire számítottam.
Volt már tacskó is, az is azt hozta, amit egy átlag tacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!