Mi volt a legdurvább eset, ami a háziállatoddal/aiddal történt?
Kicsit késői a válasz,de azért remélem nem baj :S
Panelban laktam 3. emeleten.Volt egy 5 hónapos hyperaktiv cicám.Nyitva volt az ablak,dög meleg volt.Mindig ott ült kint a párkányon,sose történt semmi,de mondjuk aggódtam hogy mi lesz ha kiesik.Hát egy nap valóban kiesett.Próbált kapaszkodni,hallottam ahogy a körmével próbál fennmaradni,de nem sikerült neki.És pont úgy esett,hogy az első 2 lába a betonra,másik 2 a lépcsőfokra érkezett.Életemben nem értem le olyan gyorsan a földszintre mint aznap :( Elvittem állatorvoshoz azonnal,infúzió meg minden volt,3 nap múlval közölték hogy el kell altatni,mert eltört a gerince,medencecsontja megrepedt,belsővérzése volt stb.Nagyon ki voltam bukva hetekig.De a doki is g*eci volt,mert azért "hagyta" szenvedni.Ott akartam lenni az altatásnál,de amikor a hordozóját megláttam bömböltem mint egy gyerek,a nevem se tudtam megmondani és kiküldtek,de előtte mondták hogy adjam már ugyan oda a pénzt,és majd ha végeztek szólitanak. :(
Úristen :SS
Nem baj amúgy, hogy most írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!