Szeretnék egy kutya/macska éttermet. Miféle engedély kell hozzá?
Nyilván mert a tenyésztőknek van 8-15 kutyájuk.
Én két kutya után fizetek 20at tápra. Wilderness
És most dobjam el az agyam?
Attól még nem ismered a kutyát, így csak rontanád
Nekem macskám van, nem barfozunk, de a tápja hasonló árban mozog. Ha sétáltatnám, simán bemennénk egy ilyen helyre.
Szerintem jobb ötlet a kutyapihenő(vizet kapnának nyáron és hűvöst, melegedni lehetne beülni téli sétákon, lenne sárlemosós rész, esetleg kutyafürdetős rész, valamint lenne egy külön pinceszint, ahol lehetne velük játszani egyet telente is, akár alkalmazott dobálná nekik a labdát és a gazdik is ihatnának valamit.
Biztos beülnék délutánonként a kutyámmal, ha lenne, vagy kutyamegörző ilyenben, valami hivatal mellé, simááán sikeres lennél, ügyintézés kombinálva a sétával.
Az áruházas gyerekmegőrzők is fullon vannak, kutyája még több embernek is van, mint gyereke:)
Oké, legyen. Barfal olcsóbb.
Arra még mindig nem reagáltál hogy hogy fogod személyre szabni random kutyák étrendjét
Fogd fel hogy ez nem úgy megy, hogy kiraksz elé egy kis csirkemellet meg egy birka lábszárat és kész. A gumi állkapocs jelenség megvan? Amikor elcseszik a barfot és rámegy a kutya állkapcsa.
Menj inkább és csinálj magadnak önfejlesztő képzéseket. Abból amúgyis jobban meg lehet élni
Miylen vérképről beszélsz te?
Arról sok kutyának még a gazdája sem tud!
Ha hülyeségnek tartod akkor annak!
Szerintem nem az és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!