Tigris tartáshoz milyen engedélyek kellenek és mennyire nehéz megszerezni ezeket? Ha kölyköt szeretnék venni kb mennyibe kerülne?
Szerintem olvasgass kicsit a kérdések között, mivel már rengetegen tettek fel hasonló kérdést.
Na szóval, egyszer egy újságban olvastam, hogy valami kislány kis oroszlánt szeretett volna. Már nem tudom, hogy milyen papírok kellettek, de rémlik valami olyan, hogy állatgondozó, idomár vagy hasonló képesítés mindenképpen kellett. Ja, és ehhez természetesen egyéb engedélyek is, azokra már nem emlékszem.
Egy nagymacska nem játékszer, nem tudnád úgy tartani, mint egy háziállatot, még akkor sem, ha kölyökkorától veled van.
én is pont ezen gondolkodtam. Kéne nekem 1 tigris:D
Az ismerősöm állatkertben dolgozik és van egy tigrise. nagyon aranyos, ha rá ül valaki az sem zavarja:)Ő 1 millióért vett egy "jó állapotban" lévő kis tigrist.
Hogy mit értek a "jó állapotban" lévő alatt?
- vannak hozzá papírok.
- oltásra került.:) Jó drága:/
lehet "bértartásban" is tartani állatkertekben de szerintem jóval drágább az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!