Brachypelma albopilosum tartásához kell engedély? Ha kell az engedélyt hol kell, hol lehet megszerezni?
Szia!
Szerintem nem kell, nekem börzén ezt mondták, amikor smithi-t vettem. Csak adtak egy lapot, amivel igazolták, hogy tőlük vettem, és nem mexikóból fogtam be. :)
Nem engedély kell, hanem CITES papír, ami az állat származását igazolja. A Brachypelma fajok a természetben egyre ritkábbak, ezért a tartásuk és a kereskedelmük csak regisztráció mellett legális. Ha nem kaptál a pókhoz papírt, akkor már nem tudod szabályosan tartani, de amúgy a kutya sem ellenőrzi.
Itt van a CITES alá tartozó pókok listája:
Köszöönm a válaszokat.
Nem kaptam hozzá papírt csak névjegykártyát,akiktől vettem.Azért a Cites papírt megpróbálom kitölteni biztos ami biztos.
Az utolsó válaszolót is köszönöm.
Ha nem nagyon foglalkoznak ezzel(ellenőrzéssel) az jó. Ugysem kereskedés céljából vettem,nem szaporítom stb.
Mindenkinek köszönöm a segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!