Szeretnék egy kutya/macska éttermet. Miféle engedély kell hozzá?
Hát ez baromság.
Otthon is tud enni,ezért egy percig nem fogok sétálni.
Plusz a kutyák meghatározott időpontokban esznek, nem jó ötlet felborítani az egyensúlyt. Arról nem beszélve hogy evés után minimum 1 óra kötelező pihenés, amibe a laz séta sem fér bele. A gyomorcsavarodás nem gyerekjáték
Ahogyan a BARF sem. Testsúlyhoz, étkezési szokáshoz, egészséghez állítják össze. Ezért sem szabad 0 tudással belevágni, mert iszonyat mennyiségű tudás kell és neked személyesen kell ismerned a kutyát. Pl. Nem kezdünk egyből egzotikus állatokkal.
A BARF a kutya SZEMÉLYRE SZABOTT étrendje, ez a vállalkozás hamar elúszna, perekre is számíthatnál. A média pedig párhuzamot vonna a nyers etetéssel.
Átgondoltad te ezt egy másodperc erejéig is??
Én nem ismerek olyat aki ilyen nevetségesen drága táppal etetne, de kíváncsi vagyok.
Nem hinném hogy ismered ezt az etetést, különben tudnád hogy ez egész egyszerűen nem működik
Az indokokat a hármas már leírta.
Ja, és azért szólok hogy vannak direkt érzékeny gyomrú kutyáknak gyártott tápok és gyógytápok is.
Igen átgondoltam!
Évek óta így etetek itthon mert nekem is hasmenéses kutyáim voltak és az ORVOS ajánlotta ezt!És bevált mert azóta nincs hasmenés a kutyáimnál!És ez nekem munka előtt és utánn nagyon nehéz mert órákba telik ezt megcsinálni nekik és belegondoltam hogy mennyivel egyszerűbb lenne csak valami ilyen helyre elvinni megetetni és hazajönni.Megvan az ORVOSTÓL kapott táblázat hogy a kutya súlyához napi hány gramm étel szükséges és azt szoktam szátosztani 3 felé.(reggel délbe este)Van egy németjuhászom és egy tacskóm.Így mindenfélel dolgoztam már mert a tacsinak egyértelműen nem adhatok nagyobb csontokat a németjuhásznek meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!