Magamra szeretném tetovaltatni a kutyámat jó ötlet?
Van egy 8 éves németjuhász kutyám akit imádok és támadt egy olyan ötletem hogy magamra tetováltatnám de félek hogy megbanom.
Szerintetek magamra tetovaltassam ha nagyon szeretem ?❤️❤️
Válaszokat előre is köszi 🙂
Miert ne tegye? Az lenne a hulyeseg ha egy pasi/csajt tetovaltatna magara szerelembol, egy kutya nem hagyja el es orokke vele marad igy.
Kerdezo annyit javasolnek hogy egy nagyon jo tetovalot keress erre a feladatra aki az adott kepet valoban ugy tudja felvarrni. Sajnos mar lattam par gagyit, a penzt ne nezd mert aki igenyes munkat csinal annal megeri. Egyebkent nagyon szep dolog toled es jo hogy valaki ennyire szereti a kutyusat :)
Nekem a törpenyuszijaim vannak a bokámon. Én úgy vagyok vele hogy mindig velem vannak. ( Az egyik sajnos már nem él, és a halála után tetováltattam).
És igen én örülök neki ha mindennap eszembe jutnak 30ev után is.
Szerintem nem rossz ötlet, de én a helyedben nem most csináltatnám meg, hanem később, a tááávoli jövőben, mikor már nem lesz köztünk a kutyus. Mert nem lehet tudni, hogy a jövőben hogy fogsz nézni arra a tetoválásra, hogy boldogan, mert hogy milyen szép emlék, vagy szomorúan.
De maga az ötlet nem rossz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!