Ti estetek már el a kutyátokban, macskátokban? :-)
Magam mellé hívtam a kutyámat, mert egy kissé tántorgó részeg közeledett, és az ilyeneket vadul meg szokta ugatni. Sajnos egy keskeny járdán mentünk, a kutya a belső oldalon, mikor bentről egy másik jószág vadul ugatva nekirontottt a kerítésnek. Az én kutyám megijedt, félreugrott, és sikeresen elkaszálta a lábamat. Kb 20 kiló én meg 80, mégis sikerült neki.
A részeg ezt látva oda akart jönni, hogy felsegítsen és megnyugtasson, hogy semmi rosszat nem akart, én meg azt se tudtam, hogy az elrepült drága, új szemüvegemet próbáljam megmenteni az eltaposástól, a részeg embert a kutyától, mert az persze acsargott rá, mikor a pasi közeledett hozzánk, és közben igyekeztem eldönteni, fel tudok-e állni idővel, vagy kérhetem, hogy hívjon mentőt a jóember. Mindez este 10 után, néptelen kertvárosi utcácskában... Azóta viszek telefont, ha elindulok a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!