Ti estetek már el a kutyátokban, macskátokban? :-)
Állandóan rálép a papucsomra, én meg orra esek.
Vagy démonként a hátam mögött terem. Agár.
Egyszer lendületesebben mentem az udvaron, be akartam menni a házba.
A macska meg úgy döntött, velem tart, de ezt nem mellettem, hanem alattam szándékozott megtenni.
Pontosabban a talpam alá ugrott. Oda, ahova épp le szándékoztam tenni.
A szemem sarkából vettem észre, de már nem tudtam megállni. Annyit tudtam csinálni, hogy a levegőben lévő lábammal térdből rúgtam egyet, hogy a talpam messzebb érjen földet.
Nem estem el, csak majdnem csináltam egy spárgát (kiemelném, nem tudok spárgázni) az a sunyi kis dög (szerencséje, hogy nagyon imádom) meg csak nézett rám, barátságos tekintettel.
A macskák miatt a másodpercek töredéke alatt való lépésváltások már nekem is nagyon mennek.
Azt még hozzá kell tennem a történethez, hogy akkor amikor ez történt egy borospohárral a kezemben álltam fel, ami szépen, talpára helyezve állt a betonon sértetlenül. A férjem még másnap is csak azt mondogatta, hogy "De hogy a francba nem tört össze a pohár?" Nekem konkrétan fekete volt az oldalam egy hónapig, még be is csomósodott, és az összes karom lábam le volt zúzva.
Valami vizet, vagy moslékot vittem, amikor az egyik hülye ráugrott a vödörre. (Ilyen 20 literes vödör). Azt elejtettem, a másikat leraktam, de arról jött a másik kettő, és ráborították az anyagot a bokámra. Én meg átbuktam az elsőn. Nagyon vicces volt, de nem történt bajom.
2 kuvasz 1 kau
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!