Szerintetek milyen állat illene nekem?
Én nyulat vennék főleg ha van kerted. Cuki és meglepően intelligens állat. Egy ismerősömnek is van kosorru nyuszija igaz hogy szeret rágni és kiváncsiskodni de nagyon meglehet szeretni és tanitani is. Bírja a távolságot ha nem tudsz vele sokat foglalkozni.
A másik tippem sündisznó. Ő úgyis alszik amíg te dolgozol :)
Az akváriumot beüzemelném az is szép és szórakoztató tud lenni nekem is vannak halaim. Velük sem kell minden percben foglalkozni.
De attól függ mennyire akarsz elhivatott lenni a kisállat irányába mennyit szánsz rájuk hogy teljes felelősséggel és odaadással és szeretettel tudj gondoskodni róluk.
Nekem a szívem csücske egy csincsilla lenne, de tudom hogy még nem lenne elég időm rá és ő akár 10-12 évig is el él szóval jól meg kell gondolni. Mégha egy kutyát vagy cicát veszel azokkal is kell játszani és foglalkozni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!