Szedte- emár ki vagy próbálta-e már kiszedni a kutyátok a lábából a KANÜLT?
Gyerekjáték kivenni...
letekered róla a ragasztót, leveszed a gézt és kihúzod... én ugyanigy jártam nemrég, a kisbulldoghoz ügyeletet kellett hívni éjszaka, kapott infuziót is... a doki benn hagyta a kanült, stabilizálta az állapotát, és elment, mondta, reggelig mostmár jól lesz, de a kanült bennt hagyja, mert lehet még szükség lesz rá, hivtam a saját dokink reggel, elmondtam mi volt, mondta, hogy majd rendelés után megnézi, meg kérdeztem, ki tudom e húzni, mert nagyon piszkálja, szörnyen rossz volt, túl jól lett hál isten... átmentünk a szomszédhoz, kértem, fogja meg a kutyust, még én letekerem a lábáról a ragasztót, majd kihúztam a kanült :) ha még szükség lesz rá, akkor viszont kár kiszedni szerintem... felnőtt kutyára elég csak rászólni, az én picim 11 hetes volt akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!