Én e-mailben elég nagyot vitatkoztam a céggel :D
A kommenteket is törölték, mert nagyon hamar kiderült, hogy semmi fogalmuk nincs az egészről, akkora marhaságokat írtak le, hogy közröhej tárgyává váltak.
Egyébként gyógyításra talán használható, de minden élő szervezetet, mikroorganizmust elpusztít. Így elég durva hozzá nem értésre utal, hogy általános vízelőkészítésre ajánlják. Beszélgetésünk során kiderült, hogy soha nem hallottak még lebontó baktériumokról, nitrifikációs folyamatról, biológiai egyensúlyról.
Egy komolytalan kókler banda ez.
Ja és nem próbáltam, nem is fogom, ahogy normális akvaristák egyike sem, mert már a leírás olvasásakor fogják a fejüket.
Nem tudom, miért akarnak ilyesmiből megélni emberek. Miért nem csinálnak valami olyat, amihez értenek is? Ennyire nem lehet jövedelmező a parasztvakítás...
Addig olvastam, hogy "megelőző kezeléséhez..."
Ez kb. 7 másodpercet vett el értelmetlenül az életemből.
Ez a szer így ebben a formában, algairtásra baromság. Kiirtja a lebontó bacikat ami = rosszabb vízminőség = még több alga. Ecsetalgára próbáld ki az oxigén cseppet, közvetlenül a fertőzött területre spriccelve. Fogj annyit, amennyit az akvárium teljes méretére ajánl, és spricceld rá egybe az algára. Ne adagold túl, mert akkor a növényeid is megsínylik. Ez egyébként hidrogén peroxid tartalmú szer.
Ha a szűrésen már nincs mit javítani, akkor a fénycsőcsere is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!