Milyen házikedvencetek van?
Nekem ezek vannak:
Nyúl,
Halak,
Axolotlok,
Leopárdgekkók,
Madagaszkári nappali gekkók,
Szakállas agáma,
Zöld víziagáma
kuty(ák)
macska
törpenyuszi(k)
teknős(ök)
lesz nyáron 2 zebrapintyem
ha megkérdezhetem a nyuszi ugye nem egyedül van tartva?
Házimacska, kutyák (törpe pinscher, dobermann és tacskó), törpemalacok ( 2 vietnámi-vad sokgenerációs keverékek és egy minneszotai)
Most azon gondolkodunk, milyen szárnyas állattal bővítsük a kiscsaládot. Nálam a gyémántgerle a favorit, de még pár papagájfajta is szóba jöhet.
Jaaaj na most már megvan hogy ki teszi fel a hülye axolotolos kérdéseket, a halas kérdéseket hogy kinek milyen hala van neked három aranyhal meg a 9 neon meg a stb, a szakállas meg a víziagámás kérdéseid is neked vannak, nem mondom, nincs semmi hobbid szerintem ha csak ezeket kérdezed hogy kinek mije van mert neked ez meg az van. Kicsit feltűnési viszketegség.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, vannak nyulak, csirkék, galambok, kutyák, macskák, halak, garnélák, csigák, tengerimalacok, teknősök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!