Milyen állatokat lehet szabadon lakásban tartani?
Figyelt kérdés
Kutyán és macskán kívül2018. febr. 24. 19:34
21/26 anonim válasza:
Én ismertem egy srácot ő egy pitont tartott Franciskának nevezte.
télen a radiátoron aludt.
23/26 anonim válasza:
1 év alatt sem sikerült választani? Mondjuk tudni kéne, hogy mennyi pénzt és időt tudsz rászánni. Milyen állat az, aminek megtudod teremteni a tartási feltételeket? Csak szabadon tartással csak kutyát és macskát lehet, az összes többi állathoz kell, kalitka, ketrec, terrárium, plusz a felszerelések. Az állatok tartásának vannak bizonyos feltételei, illetve viselkedési szokásaik. Pl. a papagájokat párban szabad csak tartani, plusz mindent (tapéta, fal, vezeték, szobanövény...) megrágnak. Előbb döntsd el, hogy mik jöhetnek szóba, mert így hiába mondunk bármit is.
24/26 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Igen, nem mindig nem, es egy ideig még nem is leszek olyan helyetben, hogy barmilyen allatot is tartsak. Csak varom az otleteket. Jelenleg a torpenyul a legszimpatikusabb. Persze, lenne ketrece, de nem kell zarva tartani, vagy?
2019. febr. 23. 17:56
25/26 anonim válasza:
A múltkor volt a tv-ben. Valaki süniket tartott.
A másik nő pedig csüngőhasu malaco(oka)t.
Egy pasinak pedig bölénye van.
Halottam hogy egy pasi vizilovat tartott,de végülis azt nem tudták bizonyitani mert senki nem látta...de halották?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!