Milyen állatokat lehet szabadon lakásban tartani?
Szia! Egy szem törpenyulam van és nem depressziós, el van velem és a barátommal. Csak este zárom be a ketrecébe, egyébként egész nap szabadon van a szobában. Szerencsére visszajár a ketrecébe kakilni és pisilni, erre valahogy magától rájött, nem is kellett tanítgatni.
Ha emellett döntesz, akkor figyelj arra, hogy a kábeleket jól dugd el, adj neki egy rongyot és egy lefertőtlenített fadarabot.
A szakállas agámám és a zöld leguánom szabadon él a házba, sz..arni és pisilni bejárnak a helyükre; emellett szelídek!
Jól vannak élvezik a társaságomat, és jóba vannak az idegen emberekkel is(bár eleinte nem voltak, de már megszokták, hogy pl. a szomszédnéni nem bánt).
A legnagyobb haverok, jól kijönnek egymással, nem bántják egymást se!
Nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem 2 db törpenyulam van, holland törpenyuszik, két db nőstény, 1 vörös és egy szürke! Imááááááádoooooooom őket, nagyon cukik, bár csak akkor vannak szabadon, mikor délután otthon vagyok, mert ugyanis irodába dolgozok. A vöröset Fifi-nek hívják, a szürkét Szotyi-nak. Fifi és Szotyi! Szotyi és Fifi! Nyúlimádó vagyok!
Tartásuk pofonegyszerű, és még jelentősen olcsóbb is, mint pl. egy macskáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!