Tudnátok olyan állatokat mondani amik szabadon tartahtóak egy lakásban (nem bezárva folyamatosan egy terráriumban pl)?
A madarakat ha jól tudom ki kell engedni a kalitkából valamennyi időre napi szinten, hogy nagyobb távolságot is tudjanak repülni.
Van ismerősöm aki a nyulát kiengedve tartja. Hallottam ilyen deguról, csincsilláról és tengerimalacról is
Nyúl, vadászgöreény. (A nyúlnál "nyúlbiztossá" kell tenni a helységet, ahol szabadon lehet, mert könnyen sok kárt okozhat, amit nem lehet felróni neki, hiszen rágcsáló:))
Egy ismerősöm az aranyhöcsögét is kinn tartja. (Mondjuk a lábad elé kell nézni:) + ugyanaz igaz, mint a nyúlnál, ami a rágcsálást illeti.)
Szerintem a vadászgörény a legegyszerűbb ügy.
köszönöm a válaszokat!
annyival szeretném pontosítani hogy a lakás nem túl nagy (nem lenne külön helyisége...), madarat nem szeretnék.
de persze lehetne ketrece,terráriuma,akváriuma,alma... csak töbnyire szabadon szeretném ha mászkálhatna.
Görögteknősre, törpenyúlra gondoltam eddig
Micro-pig vagy teacup pig a nevük a legkisebb malacoknak. Kb öleb méretűek, 10-15 kg max.
Tudtommal csak külföldről lehet őket beszerezni, bár azóta lehet Magyarországon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!